Werken bij

Silver Bullet is een samenwerkingsverband van zelfstandige IT-specialisten. Silver Bullet biedt hiermee een unieke mogelijkheid om de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap te combineren met de ondersteuning van een gemeenschappelijke organisatie.

De gemeenschappelijke organisatie wordt gevormd uit het drieluik vennoten, bestuur en backoffice. De vennoten zijn de IT professionals die vanuit hun zelfstandigheid via Silver Bullet werkzaam zijn bij diverse opdrachtgevers. Het bestuur stuurt de dagelijkse operatie aan, waaronder de Backoffice.

De Backoffice biedt de vennoten de volgende diensten:

  • gezamenlijk accountmanagement voor het vinden van nieuwe opdrachten en het onderhouden van onze zakelijke relaties
  • secretariaat voor o.a. contractmanagement en facturering
  • financiële administratie

 

  • Samen staan we sterker. Door gezamenlijk naar buiten op te treden kunnen we van elkaars sterke kanten profiteren. Ons gezamenlijk netwerk zorgt ervoor dat we makkelijker aan opdrachten kunnen komen.
  • We hebben een gezamenlijk administratie voor facturering en contractmanagement. Onze financiële administratie wordt door een extern boekhoudkantoor bijgehouden, jaarlijks wordt door een accountant de jaarrekening opgemaakt.
  • Wij zijn een samenwerkingsverband en dat betekent dat we samen met de andere vennoten het bedrijf vormen. Je hebt evenveel rechten en plichten als iedere andere vennoot. Jouw stem is evenveel waard als ieder ander.
  • De VAR, of verkaring arbeidsrelatie geeft opdrachtgevers duidelijkheid over de fiscale status van de zzp'er. Daarmee wordt de onduidelijkheid weggenomen of opdrachtgevers loonheffingen moeten inhouden en betalen over jouw inkomsten. De vof-constructie van Silver Bullet biedt genoeg zekerheid voor een geldige VAR verklaring.
  • Voor de vof hebben wij een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Deze verzekeringen zijn ons inzien noodzakelijk, en iedere zzp'er zou zich hiervan bewust moeten zijn. Gelukkig kunnen wij dit soort kosten verlagen door deze kosten te delen.
  • Gezamelijke kosten, maar ook gezamenlijke voordelen zoals een collectiviteitskorting op je verzekering. 

Als je je bij ons wilt aansluiten dan wordt je vennoot van Silver Bullet. Lijkt dit je wat en wil je graag meer informatie neem dan contact met ons op.