Onze diensten

Al onze diensten op het gebied van ICT Consultancy vallen onder één en dezelfde noemer: het ontwikkelen van grootschalige IT-systemen. Onze expertise concentreert zich hierbij op de ontwikkelomgevingen OutSystems, Oracle en CA Gen, architectuur, informatie analyse en projectmanagement.

Door onze ruime kennis en ervaring van ontwikkelmethoden en technieken zijn wij een uitstekende keuze voor de inhuur behoefte van uw bedrijf. Onze mensen zijn stuk voor stuk professionals met de juiste bagage aan vaardigheden om de opdracht tot een goed einde te laten komen.

 


 

CA Gen - oorspronkelijk uitgebracht als Information Engineering Facility - is een CASE-tool. Een CASE-tool is een programma dat de ontwikkelaar helpt bij verschillende onderdelen van softwareontwikkeling.

CA Gen is door de jaren heen uitgebracht als AllFusion Gen, Advantage Gen, Cool:gen, IEF, Composer by IEF, en Composer. Het product werd vanaf 1987 geleverd door Texas Instruments en vanaf 1997 door Sterling Software. In 2000 werd Sterling Software overgenomen door Computer Associates.

CA Gen ondersteunt van oudsher de Information Engineering-methode. De eerste versies ondersteunden IBM's DB2 database, 3270 'block mode'schermen en genereerden enkel COBOL code.

In 2007 ondersteunt de software ook andere ontwikkelmethoden, zoals Component Based Development (CBD). Verder biedt het ondersteuning voorClient/Server-applicaties, Webapplicaties, en het genereren van C- en Java-code.


 

Het OutSystems Agile Platform is een complete omgeving voor het ontwikkelen en beheren van applicaties die u in staat stelt om in hoog tempo zakelijke internetapplicaties en mobiele apps te ontwikkelen en wijzigen.

Het Agile platform biedt u alle tools die u nodig hebt om op effectieve wijze de bedrijfsapplicaties te ontwikkelen waar uw organisatie om vraagt, binnen een volledig geïntegreerde ontwikkeling- en beheeromgeving.

Het Agile Platform maakt het uiterst eenvoudig om legacy systemen en databases met nieuwe applicaties te integreren. Het biedt kant-en-klare integratiemogelijkheden voor populaire software en speciale wizzards voor het migreren van legacy databases. Hierdoor kunt u bestaande systemen in een handomdraai integreren en uitbreiden.

 

Maar waarom niet het beste van twee werelden...legacy systemen zoals gebouwd in CA Gen kunnen uitstekend geïntegreerd worden met het OutSystems Platform.